Turkish boy killed, solidarity demonstration in the Netherlands


Funeral of Berkin Elvan in Turkey, photo EPA

Translated from NOS TV in the Netherlands:

Rally in Nijmegen after Turkish violence

Wednesday March 12, 2014, 20:49 (Update: 12-03-14, 21:20)

About a hundred people in Nijmegen took to the streets to demonstrate against police violence in Turkey. Media in Gelderland report this. The protest march is because of the death of Berkin Elvan. The demonstrators chanted slogans like “Erdogan killer” and carried banners.

Elvan has become the symbol of violent police actions in Turkey. The 15-year-old boy was at the protests around Gezi Park in Istanbul last summer and was hit by a tear gas grenade at his head.

Turkish police used the grenades to drive away around 2,000 protesters. Elvan was in coma for 269 days and died yesterday.

In Istanbul and Ankara tens of thousands of people took to the streets to commemorate the boy. Demonstrators were dispersed by police with tear gas.

Enhanced by Zemanta

18 thoughts on “Turkish boy killed, solidarity demonstration in the Netherlands

 1. Erdogan, le Sultan de la CIA

  BAHAR KIMYONGUR

  Des millions de Turcs, Arabes et Musulmans ont vu en Erdogan un héros libérateur après son show devant Shimon Peres à Davos en 2009. En réalité, c’était du cinéma. Comme le montre sa nouvelle expédition militaire contre la Syrie et sa volonté de mettre en scène un faux attentat, tout cela au service de ses maîtres de Washington. Bahar Kimyongür décortique les médiamensonges de cette “Opération Butin”…

  Lire l’article

  http://michelcollon.info/Erdogan-le-Sultan-de-la-CIA.html?lang=fr

  Like

 2. Pingback: Sarin gas attack in Syria and the Turkish government | Dear Kitty. Some blog

 3. April 01-15-2014

  <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  ***************************************************************************
  POLITIEK + STRIJD
  ***************************************************************************
  De Koerden en de Turkse verkiezingen

  Als we de Westerse media mogen geloven heeft de Turkse premier Erdogan tijdens de recente Turkse gemeenteraadsverkiezingen een overwinning gescoord en is daarmee de kous af. Maar dit is verre van het ware beeld. Het klopt dat de AKP van Erdogan veel steun kreeg en de grootste partij is gebleven. Ook Ankara en Istanboel bleven in handen van de AKP. Maar er zitten veel meer kanten aan deze verkiezingen die in het algemeen niet worden benoemd. Zo kunnen we vaststellen dat het niet Erdogan was die de verkiezingen won, maar dat het de Turkse oppositie was die de stembusgang verloor. De grootste Turkse oppositie partij was de CHP, de Republikeinse Volks Partij. Dit is de oude partij van Ataturk en een organisatie die van corruptie aan elkaar hangt. Het was niet onlogisch dat deze stoffige club niet tot de verbeelding van de meeste kiezers sprak.

  Daar kwam ook nog eens bij dat de CHP een bepaalde steun heeft uitgesproken voor Fethullah Gulen, de vijand van Erdogan. Erdogan en Gulen zijn loten van dezelfde stam, ook al hebben ze ruzie gekregen, en de steun van de CHP voor Gulen creëerde dan ook de situatie dat de kiezers moesten kiezen uit de islamistische agenda van de AKP en de semi-islamistische agenda, met een nationalistisch sausje, van de CHP. De meeste kozen uiteindelijk voor de AKP onder het motto beter het origineel dan een goedkope kopie. Voor de AKP was er dan ook in grote delen van Turkije geen vuiltje aan de lucht..

  Men zal zich afvragen hoe dit eigenlijk mogelijk is. In de laatste maanden zijn er handenvol bewijzen geweest dat Erdogan corrupt is tot op het bot. Als zakkenvuller staat hij zeker in de top10 in de wereld. Daar komt nog bij dat hij de Gezi opstand, die wel degelijk een Turkse opstand was, bloedig heeft laten neerslaan. Sinds die tijd slaat de politie constant iedere demonstratie uit elkaar met grof geweld. Het ging zelfs nog verder; Twitter en YouTube werden afgesloten omdat ze de vuile was van Erdogan buiten hingen en Facebook werd bedreigd. Dit zijn niet de actie van een gewone premier, maar die van een ongeremde dictator, die bang is dat zijn macht in gevaar komt. Als we naar zijn woorden luisteren, moet het ook duidelijk zijn dat Erdogan een groene fascist van het ergste soort is. Toch werd deze dictator door een groot deel van het Turkse volk opnieuw gekozen. Dat is eigenlijk te gek voor woorden.

  Tegen alles in heeft Erdogan zijn steun behouden. Niet onder de intellectuelen en de meer ontwikkelde klassen die bij Gezi betrokken waren, maar het gewone volk heeft nog steeds geen echte problemen met de AKP. Turkije is voor een groot deel een conservatief, behoudend land, en de gewone mensen luisteren naar hun maag en hun portemonnee als het tijd is om naar de stembus te gaan. Erdogan heeft een beetje welvaart gebracht en met cadeautjes gestrooid. Precies dat is het waar de kiezers gevoelig voor zijn. De algemene overtuiging is dat je van mooie woorden niet kunt leven. Erdogan mag dan een corrupte dictator zijn, maar hij zorgt er nog steeds voor dat er een klein beetje eten op tafel gezet kan worden. Dat is voor de meesten voldoende. Het gebrek aan een echte en oprechte oppositie maakt de keus dan makkelijk.

  Natuurlijk is dit in de Koerdische gebieden totaal anders. Daar scoorde de Koerdische BDP een stevige overwinning die eigenlijk neer komt op een stem voor autonomie.. De BDP won meer steden en provincies, hoewel de AKP met hertellingen en zelfs opnieuw gehouden verkiezingen zoals in Agri, de overwinning van de Koerden probeert te minimaliseren. Dat zijn ijdele pogingen want de stem in de Koerdische gebieden voor autonomie is overduidelijk. Dat is een mooie Koerdische overwinning en ook een reactie op het gebrek aan voortgang in het vredesproces dat door de AKP is veroorzaakt. Het is nu zaak om dit autonomieproces voort te zetten en los te komen van het vredesproces dat allang geen proces meer is.

  Toch zijn er wat zaken die de BDP in de gaten moet houden als met wil vasthouden aan de voortgang die er nu is geboekt. Ten eerste zijn er meer gebieden gewonnen, maar gelijktijdig zijn in andere gebieden, waar de BDP al aan de macht is, minder stemmen op de partij uitgebracht. Dat is een zorgelijke trend die zo snel mogelijk moet worden omgedraaid. Verder zijn er nog steeds delen van Koerdistan die in handen van de AKP zijn. Als de partij werkelijk op autonomie zet, moeten ook deze gebieden op de groene fascisten worden veroverd. Dat moet de prioriteit van de komende periode zijn. Als alle Koerdische provincies eensgezind op de BDP stemmen en de AKP en andere Turkse partijen compleet verwerpen kan er sprake van echte autonomie zijn. Pas dan zal er een belangrijke stap worden gezet die uiteindelijk tot een vrij Koerdistan moet leiden.

  Dit betekend wel dat er een einde moet komen aan ongewenste experimenten. Zo moet er niet tegen beter weten in vastgeklampt worden aan het zogenaamde vredesproces dat door de AKP regering op geen enkele manier serieus is genomen. Erdogan heeft duidelijk gezegd dat er geen legaal kader komt voor gesprekken met PKK leider Abdullah Öcalan. Voor hem is Öcalan niet meer dan een gewone gevangene. Dit zegt meer dan genoeg. Als er geen partner voor vrede is, zijn alle stappen in deze richting vruchteloos en onnodig. Dan is eerst autonomie en daarna complete onafhankelijkheid de enige realistische weg om het conflict op te lossen. Een overeenkomst met de Turkse staat is een gevaarlijke illusie die gewoon van tafel moet.

  Een ander experiment was het opzetten van de HDP door leden van de BDP. De HDP moest een soort Turkse protestpartij worden die het in de Turkse gebieden kon opnemen tegen de AKP en de CHP. Men rekende op veel steun van de kiezers, maar dit bleek een ijdele hoop. Voor de HDP waren de verkiezingen een grote teleurstelling. Nergens kreeg men voet aan de grond en het excuus van de HDP leiding dat dit kwam door aanvallen van de staat kan de enorme mislukking niet ongedaan maken. De rampzalige resultaten van dit experiment waren te verwachten. Een zogenaamde Turkse protestpartij opgezet door Koerden, zal de Turkse kiezers echt niet overtuigen. Men zag de HDP als een BDP deel 2, en dat was het natuurlijk ook. Dit soort experimenten zijn schadelijk en leiden af van het ware doel; het verder ontwikkelen van de Koerdische identiteit in de Koerdische gebieden.

  Er zijn stemmen die zeggen dat de BDP minder Koerdisch moet worden, meer een mainstream partij. Dat is een totaal verkeerde opvatting. De BDP zou zich vervreemden van de eigen achterban terwijl nu al duidelijk is dat er in de rest van Turkije voor de BDP niets te halen is. De blikken van de Koerden moeten gericht zijn op Koerdistan en niet op Ankara of Istanboel. Het is juist de taak van de BDP om de rest van Koerdistan te winnen en dat kan alleen met een onverzettelijk geloof in de Koerdische identiteit en de eigen slagkracht. Er liggen ongekende mogelijkheden als de weg van de autonomie verder wordt gevolgd. De andere delen van Koerdistan zijn volop in beweging en de uitkomst van dit alles is nog volledig open. Als de Koerden uit het Noorden (de gebieden in Turkse handen) vasthouden aan de juiste richting zal dit een enorme stimulans zijn voor stappen richting een verenigd Koerdistan. De dynamiek is er, en deze kans mag niet gemist worden. De Koerden hebben hun toekomst in eigen hand, en hebben zo gelijktijdig de kans om Erdogan te maken tot het onbeduidende miezerige mannetje dat hij eigenlijk is.

  Redactie IKN in samenwerking met Het Rode Vaandel

  Like

 4. DTK: Intervention on elections a ‘blow to democratisation’

  In a press release the DTK (Democratic Society Congress) has condemned the intervention in the 30 March local election results process, calling it a ‘blow to democratisation’, calling on all democratic forces to support the popular will.

  The DTK recalled that it was a principle of democracy and the rule of law that at elections all parties have equal rights, that citizens are able to exercise their free preference at the ballot box and that everyone respect the results.

  The press release emphasised that a fair and transparent election process would accelerate the process of democratisation, adding: “However, the local elections of 30 March 2014 were one of the most controversial and flawed elections in the history of the Turkish Republic. The Provincial and District Election Councils, whose task it is to safeguard the ballot boxes and the results, have unfortunately functioned like ruling party organisations..”

  The DTK drew attention to the fact the Election Councils had accepted all the complaints made by the AKP, while rejecting the complaints of the BDP, continuing: “The fact that there have been repeated recounts in many places, first and foremost in Ağrı, demonstrates a refusal to accept the Kurdish people’s clearly expressed will.

  These anti-democratic measures are unacceptable. The partial decisions of the Election Councils, and the ‘anything goes’ attitude of the AKP in order to win the elections, has brought the election into disrepute and dealt a blow to the process of democratisation.”

  The DTK called on all democratic forces to wage a joint struggle to ensure that citizens’ exercise of their democratic right at the ballot box is respected, and to bring about a democratic future.

  Source: ANF – Amed 07.04.2014

  Like

 5. Police raid Greif factory occupied by workers

  Workers occupying the Greif factory in Hadımköy, Istanbul, have started the day with a police operation. A large number of police teams, supported by gendarmerie units, raided the factory where workers are resisting since their occupation of the factory 60 days ago.

  Many workers have been taken into custody, including a reporter of Kızıl Bayrak daily, Mehmet Ali Karabulut, while many other workers are resisting on the roof of the factory. Workers have stated on their Facebook accounts that at least 50 workers have been taken into custody in the raid which was carried out at 6 in the morning. The factory remains blockaded by riot police.

  Some among the workers have reportedly suffered injuries and taken to hospitals around. Detained workers have in the meantime been taken to the Vatan police headquarters.

  DISK (Confederation of Revolutionary Trade Unions) Secretary General Arzu Çerkezoğlu who went to the factory after the police attack said the followings after a talk with the workers continuing to resist on the roof; “Workers demand primarily the release of their detained friends, and they state that they will continue the struggle until their demands are met.”

  Çerkezoğlu added that they would go to the police headquarters to learn about the situation of the workers detained.

  Workers occupying the factory said in a statement they issued on 1 April that DİSK Textile and GREİF workers’ representatives have decided to continue the collective bargaining process together, adding: “in the event of Greif closing the factory we will call for solidarity actions to be launched in all factories where DİSK is organised, first and foremost at ÜNSA, and ask for international relations to be initiated.”

  The Greif workers stressed that “either our demands will be accepted and we will all return to work, or Greif will end all its activity in Turkey and leave.” Hadımköy is the largest of the 4 Greif factories in Turkey, producing more than 50% of output.

  Source: ANF – ISTANBUL 10.04.2014

  Like

 6. Turks hof eist opheffen blokkade Twitter

  Het Turkse constitutionele hof heeft de autoriteiten opgedragen de blokkade van Twitter per direct op te heffen. Volgens het hof is de blokkade in strijd met de vrijheid van meningsuiting zoals die is vastgelegd in de Turkse grondwet.

  De Turkse regering liet Twitter op 21 maart blokkeren door de telecommunicatieautoriteit TIB. De officiële reden was dat de site inbreuk zou maken op de privacy. Een administratieve rechter schortte dit verbod vijf dagen later op, maar de site bleef geblokkeerd. Veel Turkse twitteraars wisten die hobbel overigens eenvoudig te omzeilen.

  YouTube
  De Turkse autoriteiten laten ook nog steeds de videowebsite YouTube blokkeren. Volgens Turkse media gebeurt dat op basis van een wet die het beledigen verbiedt van de grondlegger van Turkije, Mustafa Kemal Atatürk.

  Eerder verklaarde de TIB dat de blokkade werd ingesteld doordat een video was gelekt over een veiligheidsbijeenkomst met hoge officials over Syrië. De uitspraak van een rechter waar het bedrijf zich op beriep is er volgens Turkse media echter niet.

  De Turkse president Abdullah Gül noemde de blokkade al eerder ‘onacceptabel’. Volgens president Gül is het onacceptabel om complete blokkades op te trekken.. Gül vindt dat alleen individuele pagina’s zouden moeten worden geblokkeerd als er privacygrenzen zijn overschreven.

  In een verklaring zei Erdogan dat hij tot de beslissing is gekomen nadat hij Twitter had gesommeerd bepaalde tweets te verwijderen waarin zijn regering in verband wordt gebracht met een corruptieschandaal. Volgens hem zijn de tweets geplaatst door politieke vijanden die een lastercampagne tegen zijn bewind zijn gestart.

  Geen gehoor
  Twitter gaf geen gehoor aan zijn verzoek en wordt daarom nu volledig geblokkeerd. Erdogan had daarvoor al aangekondigd dat hij Twitter wilde ‘uitroeien’ en dat hij een gerechtelijk bevel had om het sociale medium te laten blokkeren. ‘Het kan me niet schelen wat de internationale gemeenschap zegt. Zij zullen de kracht van de Turkse republiek zien.’
  (ANP/ Redactie)

  Bron: Het Parool 02-04-2014
  ===================================================================

  Twitter blijft geblokkeerd in Turkije

  De Turkse autoriteiten houden Twitter geblokkeerd, ondanks een uitspraak van het constitutionele hof dat het medium weer vrijgegeven moet worden voor gebruik. Het hoogste Turkse gerechtshof bepaalde dat uiterlijk vandaag de dienst weer opengesteld moest worden. De blokkade is volgens de opperrechters een inbreuk op het recht van vrije meningsuiting.

  Juristen en activisten van de oppositie roepen de autoriteiten op de gerechtelijke uitspraak te volgen en Twitter meteen weer voor iedereen open te stellen. Het medium werd op last van premier Recep Tayyip Erdogan kort voor de gemeenteraadsverkiezingen van afgelopen zondag geblokkeerd. De officiële reden was dat de site inbreuk zou maken op de privacy.

  Bron: ANP via Het Parool 03-04-2014

  =============================================================================

  Rechtbank Turkije: blokkade YouTube ook opheffen

  De Turkse autoriteiten moeten ook de blokkade van YouTube opheffen. Dat heeft een Turkse rechtbank in Ankara bevolen. Wel blijven op last van de rechter 15 video’s geblokkeerd, melden Turkse media. Woensdag al bepaalde het constitutioneel hof dat Twitter weer moest worden vrijgegeven.

  YouTube werd vorige week geblokkeerd omdat er een opname was gepubliceerd van een bespreking over de burgeroorlog in buurland Syrië, meldde Hürriyet. Onder anderen de minister van Buitenlandse Zaken, de hoogste generaal van het leger en een topman van de veiligheidsdienst zouden daarbij aanwezig zijn geweest.

  Twitter werd op de 21e al in de ban gedaan omdat er voor premier Erdogan belastende informatie op werd verspreid.

  Bron: Het Parool ANP 04-04-2014

  =============================================================================

  EU ergert zich aan internetverboden Turkije

  De Europese Unie ergert zich aan de internetverboden in de kandidaatlidstaat Turkije. Een land dat onderhandelt over toetreding tot de unie, mag de vrijheid van meningsuiting en pers niet beperken.

  Dat was de teneur onder de ministers van Buitenlandse Zaken van de EU vandaag op een bijeenkomst in Athene, waaraan ook een Turkse delegatie meedeed. Het was een ‘open en openhartige discussie’, aldus EU-buitenlandchef Catherine Ashton.

  De EU-ministers laakten de blokkades van het sociale medium Twitter en de videodienst YouTube door de conservatieve regering-Erdogan. ‘Dat heeft veel Europese partners, ook ons, geïrriteerd’, aldus de Duitse minister Frank-Walter Steinmeier.

  Geen sancties
  De EU voelt echter niets voor sancties, zoals een opschorting van het toetredingsoverleg. De onderhandelingen worden met Turkije gevoerd, niet met Erdogan, luidt de redenering. De EU zal de ontwikkelingen wel nauwlettend in de gaten houden.

  Minister Frans Timmermans uitte begin deze week al zijn ‘grote zorgen’ over de Turkse acties tegen internet. Het land gaat niet ‘in de goede richting’, zei hij in een debat in de Tweede Kamer. Hij uitte de hoop dat de Turken de hervormingen weer oppakken.

  Erdogan wil met de verboden een einde maken aan de berichtgeving over corruptie in de regering en aan onthullingen van staatsgeheimen. Rechters vinden de blokkades echter in strijd met de wet.

  Bron: Het Parool ANP 05-04-2014

  =============================================================================

  Erdogan wil twitterverbod voortzetten ondanks uitspraak hof

  Premier Erdogan van Turkije is niet van plan zich neer te leggen bij de opheffing van het twitterverbod. Het besluit van het constitutioneel gerechtshof daarover vorige week diende de rechtvaardigheid niet en moet ongedaan worden gemaakt, zei de premier tijdens een bijeenkomst van zijn AK-partij.

  Erdogan liet op 21 maart Twitter blokkeren door de telecommunicatieautoriteit TIB. De officiële reden was dat de site inbreuk zou maken op de privacy.

  Een administratieve rechter schortte het verbod 5 dagen later op, maar de site bleef geblokkeerd. Een dag nadat het constitutioneel hof de autoriteiten had opgedragen de blokkade ongedaan te maken, gaf de regering daaraan gevolg. Maar de premier laat het er niet bij zitten, zegt hij nu.

  Uitroeien
  Erdogan verklaarde eerder dat hij Twitter had gesommeerd bepaalde tweets te verwijderen waarin zijn regering in verband wordt gebracht met een corruptieschandaal. Volgens hem zijn de tweets geplaatst door politieke vijanden die een lastercampagne tegen zijn bewind zijn gestart. Toen Twitter geen gehoor gaf aan de oproep tot verwijdering, werd de site in zijn geheel geblokkeerd.

  Erdogan liet weten ‘Twitter uit te zullen roeien’: ‘Het kan me niet schelen wat de internationale gemeenschap zegt. Zij zullen de kracht van de Turkse republiek zien.’

  (Door: Redactie)

  Bron: Het Parool 08-04-2014

  =============================================================================

  Groeiend ongemak over Turkije in de Kamer

  In de Tweede Kamer groeit het ongemak over de toetredingsgesprekken die de Europese Unie met Turkije voert. Gebeurtenissen zoals het afsluiten van Twitter en YouTube door de regering-Erdogan vallen bijzonder slecht bij de volksvertegenwoordigers.

  Illustratief voor dit gevoel is een motie die vandaag de steun kreeg van een meerderheid in de Kamer. Die motie vraagt het kabinet te onderzoeken of de recente ontwikkelingen in Turkije ‘voor de lidstaten aanleiding zijn om hun positie ten aanzien van de toetredingsonderhandelingen te herzien’.

  Het is een ‘eerste signaal’ van de Kamer dat het kabinet moet gaan kijken of de toetreding van Turkije niet moet worden heroverwogen, zegt Gert-Jan Segers van de ChristenUnie. Het is nu een ‘doodlopende weg’. Hij vindt dat Turkije een bevoorrecht partnerschap moet worden aangeboden.

  Motie
  Segers diende de motie in en kreeg onder meer steun van coalitiepartner VVD. Het liberale Kamerlid Mark Verheijen ziet de steun eveneens als een signaal aan de Turkse regering dat ze niet zonder consequenties kan doorgaan met het onderdrukken van de burgerlijke vrijheden. Steun voor de motie betekent niet dat de VVD de toetredingsgesprekken wil stoppen. ‘Eenzijdig stoppen schaadt de Nederlandse belangen’, stelt Verheijen.

  Ook andere traditionele voorstanders van de Turkse toetreding staan steeds kritischer tegenover een toekomst van Turkije binnen de EU. Zo ziet het CDA niks meer in de toetredingsonderhandelingen. Net als de ChristenUnie wil de partij de Turken een ander samenwerkingsverband voorstellen.

  Minister Frans Timmermans (Buitenlandse Zaken) liet eerder weten de afspraken met de regering in Ankara na te komen. Als Turkije de criteria nakomt, mag het lid van de Unie worden. Hij vindt wel dat er gesneden moet worden in het geld dat Turkije vanuit Brussel krijgt als het doorgaat op het huidige pad.

  Bron: Het Parool 08-04-2014

  Like

 7. Pingback: Japanese government exports Fukushima to Turkey, United Arab Emirates | Dear Kitty. Some blog

 8. On the strategic rupture with the liberal middle classes

  With close to 50% of the votes the AKP rightly can claim an impressive electoral success despite the alleged involvement of the prime minister and his entourage in corruption. This is yet another evidence for the deep Anatolian roots the AK party could sink during the last decade thanks also to the social and democratic gains – not to speak about the unbroken power of Sunni identity politics. Nevertheless, behind the increased cultural rigidity and authoritarian tendencies there is hidden a deep loss of hegemony especially among the educated middle classes. Conflicts are bound to exacerbate. Turkey has lost its attraction as a model to be followed.

  http://www.antiimperialista.org/erdogan_pyhrric_victory

  Like

 9. Documentary about Gezi Protest in Brussels

  The documentary Çapulcu Zamanlar (Looter Times) about the Taksim Gezi Park resistance and the developments following it has met the audience in the Belgium capital Brussels.

  The event which was also attended by one of the directors, Kenan Ağbulut, was held at Sazz’N Jazz in Schaerbeek.

  The documentary movie which takes the audience back to the Taksim Gezi Park resistance and popular uprising in Turkey in 2013 carries to the audience a number of concepts such as grief, anger, patience, the culture of resistance, revolution and solidarity.

  Speaking after the screening, director Kenan Ağbulut said they have brought the documentary movie to the agenda of the proletariat in Europe with the contribution and support of the European Confederation of Oppressed Migrants (AvEG-Kon).

  Ağbulut pointed out that many things have changed in Turkey after the Gezi resistance.

  The screening of the documentary movie Çapulcu Zamanlar, which was made by Getto Cinema Collective, in Brussels was jointly organized by AVEG-Kon and La Maison du Peuple Bxl (People’s House).

  Source: ANF – Brussels 28.04.2014

  Like

 10. Pingback: British help for oppression in Saudi Arabia, Bahrain | Dear Kitty. Some blog

 11. Pingback: Turkish mining disaster, economic and political, not natural causes | Dear Kitty. Some blog

 12. Pingback: Mining disasters in Turkey and the USA | Dear Kitty. Some blog

 13. Pingback: Turkish mine disaster survivor blames company | Dear Kitty. Some blog

 14. Pingback: Turkish regime violence against mine disaster mourners | Dear Kitty. Some blog

 15. Pingback: Turkish Prime Minister’s violent aide Yerkel sacked at last | Dear Kitty. Some blog

 16. Pingback: Turkish president attacks women’s rights | Dear Kitty. Some blog

 17. Pingback: Londoners support Greek people | Dear Kitty. Some blog

 18. Pingback: ‘ISIS terrorists’ turn out to be charity people | Dear Kitty. Some blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.